Suomi English

Cart:

0 item(s) - €0.00
You have no items in your shopping cart.
Instagram

Organic Japanese Matcha Matcha Latte Matcha and Cane Sugar 30 g

Organic Japanese Matcha Matcha Latte Matcha and Cane Sugar 30 g

Quick Overview

Japanilainen vihreä teejauhe. Kioton alueen hienoksi jauhettu ja tasapainoinen loppukesän matcha on maultaan tuoreen vihreä, makeahko ja pehmeä, siinä ovat ravintoaineet runsaimillaan, koska lehdet nautitaan juoman mukana. Sisältö 85,7 % matcha ja 14,3% ruokosokeri.Rich matchaa käytetään juomasekoituksiin, joista
tunnetuin Matcha latte maidolla kaurajuomalla tai soijamaidolla. Kevyt vaahto vispaamalla. Säilyy jääkaapissa 3 kk avaamisesta. Poista pussista ilma ja sulje kunnolla. Sisältö n. 30g japanilainen vihreä tee ja ruokosokeri. Vispaa 1/2tl–1tl n. 2 dl:aan lämmintä maitoa, kaurajuomaa tai soijamaitoa.

Availability: In stock

€16.00
OR

Details

Japanilainen vihreä teejauhe. Kioton alueen hienoksi jauhettu ja tasapainoinen loppukesän matcha on maultaan tuoreen vihreä, makeahko ja pehmeä, siinä ovat ravintoaineet runsaimillaan, koska lehdet nautitaan juoman mukana. Sisältö 85,7 % matcha ja 14,3% ruokosokeri.Rich matchaa käytetään juomasekoituksiin, joista tunnetuin Matcha latte maidolla kaurajuomalla tai soijamaidolla. Kevyt vaahto vispaamalla. Säilyy jääkaapissa 3 kk avaamisesta. Poista pussista ilma ja sulje kunnolla. Sisältö n. 30g japanilainen vihreä tee ja ruokosokeri. Vispaa 1/2tl–1tl n. 2 dl:aan lämmintä maitoa, kaurajuomaa tai soijamaitoa.

Additional Information

SKU 0759