Suomi English

Ostoskori:

on tyhjä - 0,00 €
Ostoskori on tyhjä.
Instagram

Rekisteriseloste

Henkilötietolaki (523/99) 10 § Laatimispvm: 24.9.2013


1. Rekisterin pitäjä
Aaro Forsman Oy
Suokalliontie 7
01740 Vantaa
y-tunnus 0690690-3

2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja/tai yhteyshenkilö
Ari Santamäki
09 8366100
ari.santamaki@forsman-tea.com

3. Rekisterin nimi
Aaro Forsman Oy:n verkkokaupan asiakasrekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus (rekisterin käyttötarkoitus)
Verkkokaupan tilausten toimittaminen ja kanta-asiakasrekisterin ylläpitäminen. Henkilötietoja käsitellään Aaro Forsman Oy:n verkkokaupan tilausten, laskutuksen, yhteydenottojen ja muiden asiakkuuden hoitamiseen liittyvien toimenpiteiden yhteydessä. Henkilötietojen käsittely perustuu asiakassuhteeseen.

5. Rekisterin tietosisältö
Asiakasrekisteriin tallennetaan ne tiedot, jotka asiakas on antanut puhelimitse tai sähköpostilla, täyttänyt rekisteröintilomakkeeseen rekisteröitymisen yhteydessä taikka antanut tilauksen yhteydessä. Rekisteriin tallentuvat myös ne tiedot, jotka käyttäjä tallentaa itse sen jälkeen, kun hänen rekisteröitymisensä on hyväksytty. Pakollisia rekisteröitymistietoja tilauksen yhteydessä ovat nimitiedot, lähiosoite, postinumero, postitoimipaikka, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

6. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle
Asiakasrekisterin tietoja ei luovuteta ulkopuolisille. Aaro Forsman Oy varaa kuitenkin oikeuden luovuttaa asiakasta koskevia tietoja viranomaisten käyttöön, mikäli asiakas on toiminut lain ja hyvän tavan vastaisesti. Tietoja ei luovuteta EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

7. Rekisterin suojauksen periaatteet
Asiakasrekisteriä käsitellään luottamuksellisesti. Rekisteri on asianmukaisesti suojattu ulkopuolisilta palomuureilla ja muilla teknisillä suojakeinoilla. Rekisteriä ei säilytetä paperitulosteena. Rekisteriä käyttävät ainoastaan henkilöt, joiden toimenkuvaan sen käyttö kuuluu. Jokaisella näistä henkilöistä on henkilökohtainen käyttäjätunnus ja salasana. Heitä sitoo vaitiolovelvollisuus.

8. Tietojen tarkistus
Käyttäjällä on oikeus tarkistaa itseään koskevat tiedot. Asiakkaalla on myös oikeus pyytää tiedottamisen lopettaminen. 

9. Tietojen säilyttäminen
Henkilötietoja säilytetään asiaankuuluvien lakien ja yrityksen oheistuksen mukaisesti. Mikäli henkilötietoja ei enää tarvita, ne poistetaan rekisteristä. 

10. Kuinka käytämme evästeitä
Eväste on pieni tiedosto, joka tallennetaan laitteellesi kun saavut nettisivuille. Evästeitä hyödynnetään verkkoliikenteen analysoinnissa. Evästeiden avulla nettisivut tunnistavat niille saapuvat käyttäjät/asiakkaat ja näin heitä voidaan palvella mahdollisimman hyvin. On esimerkiksi mahdollista, että aikaisemmin nettisivullasi tekemät valinnat ovat edelleen ns. muistissa ja näin käyttökokemuksesi nopeutuu ja löydät helpommin juuri sinun haluamasi tuotteet. Jos esimerkiksi ostit edellisellä kerralla mustaa teetä, löytyvät ne seuraavalla kerralla shoppaillessasi entistä helpommin tms.

Evästeitä käytetään sivuillamme myös, jotta ymmärrämme, millaisia valintoja sivustomme käyttäjät tekevät. Näin voimme luoda sivuillemme sellaista sisältöä, joka on asiakkaille mieleistä ja kiinnostavaa. Keräämäämme Informaatiota käytetään vain tilastollisen analyysin tekoon, jolla mahdollistetaan parempi asiakaskokemus.

Evästeet siis auttavat meitä tekemään nettisivuistamme paremmat. Ne auttavat mm. tuotteiden ja kuvien sijoittelussa, valikoiden teossa jne. Eväste ei siis anna pääsyä laitteellesi tai kerää sinusta ylimääräistä tietoa. Halutessasi voit kytkeä evästeet pois myös kättämästäsi selaimesta. Kuitenkin siinä tapauksessa, että kytket evästeet pois käytöstä, emme voi taata, että sivustomme toistuu halutulla tavalla tai että sen kaikki ominaisuudet ovat käytössä.

11. Linkit sivustolta muille sivustoille 
Sivustollamme on linkkejä myös muille nettisivustoille. Luonnollisesti klikatessani näitä linkkejä, siirryt toiselle sivulle, joiden sisällöstä emme enää vastaa. Näin ollen siirryttyäsi toiselle sivustolle toinen  palveluntarjoaja vastaa yksityisyydestäsi sekä tietosuojastasi ja sivun tuleekin hyväksyä heidän käyttöehtonsa ja yksityisyydensuoja erikseen.