Suomi English

Ostoskori:

on tyhjä - 0,00 €
Ostoskori on tyhjä.
Instagram

Rekisteriseloste

Henkilötietolaki (523/99) 10 § Laatimispvm: 24.9.2013


1. Rekisterin pitäjä
Aaro Forsman Oy
Suokalliontie 7
01740 Vantaa
y-tunnus 0690690-3

2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja/tai yhteyshenkilö
Ari Santamäki
09 8366100
ari.santamaki@forsman-tea.com

3. Rekisterin nimi
Aaro Forsman Oy:n verkkokaupan asiakasrekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus (rekisterin käyttötarkoitus)
Verkkokaupan tilausten toimittaminen ja kanta-asiakasrekisterin ylläpitäminen. Henkilötietoja käsitellään Aaro Forsman Oy:n verkkokaupan tilausten, laskutuksen, yhteydenottojen ja muiden asiakkuuden hoitamiseen liittyvien toimenpiteiden yhteydessä. Henkilötietojen käsittely perustuu asiakassuhteeseen.

5. Rekisterin tietosisältö
Asiakasrekisteriin tallennetaan ne tiedot, jotka asiakas on antanut puhelimitse tai sähköpostilla, täyttänyt rekisteröintilomakkeeseen rekisteröitymisen yhteydessä taikka antanut tilauksen yhteydessä. Rekisteriin tallentuvat myös ne tiedot, jotka käyttäjä tallentaa itse sen jälkeen, kun hänen rekisteröitymisensä on hyväksytty. Pakollisia rekisteröitymistietoja tilauksen yhteydessä ovat nimitiedot, lähiosoite, postinumero, postitoimipaikka, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

6. http://www.forsman-tea.com/fi/rekisteri

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle
Asiakasrekisterin tietoja ei luovuteta ulkopuolisille. Aaro Forsman Oy varaa kuitenkin oikeuden luovuttaa asiakasta koskevia tietoja viranomaisten käyttöön, mikäli asiakas on toiminut lain ja hyvän tavan vastaisesti. Tietoja ei luovuteta EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet
Asiakasrekisteriä käsitellään luottamuksellisesti. Rekisteri on asianmukaisesti suojattu ulkopuolisilta palomuureilla ja muilla teknisillä suojakeinoilla. Rekisteriä ei säilytetä paperitulosteena. Rekisteriä käyttävät ainoastaan henkilöt, joiden toimenkuvaan sen käyttö kuuluu. Jokaisella näistä henkilöistä on henkilökohtainen käyttäjätunnus ja salasana. Heitä sitoo vaitiolovelvollisuus.

9. Tietojen tarkistus
Käyttäjällä on oikeus tarkistaa itseään koskevat tiedot. Asiakkaalla on oikeus pyytää tiedottamisen lopettaminen. 

10. Tietojen säilyttäminen

Henkilötietoja säilytetään asiaankuuluvien lakien ja yrityksen oheistuksen mukaisesti.

11. Kuinka käytämme evästeitä

 Eväste on pieni tiedosto, joka tallennetaan laitteellesi. Evästeitä käytetään verkkoliikenteen analysointiin. Evästeet mahdollistavat sen, että verkkosovellukset, kuten palvelumme, tunnistavat sinut ja voivat näin palvella yksilöllisesti. Palvelu voi räätälöidä käyttökokemuksen mieltymyksesi mukaan keräämällä ja muistamalla valintojasi. 

Käytämme nettiliikenteen seurantaevästeitä ymmärtääksemme, miten palvelua käytetään. Tämä auttaa meitä analysoimaan dataa liittyen sivujen käyttöön ja tuottamaan paremmin asiakkaiden tarpeisiin soveltuvaa sisältöä. Käytämme tätä informaatiota vain tilastollisen analyysin tarpeisiin.

Kaiken kaikkiaan evästeet auttavat meitä tekemään parempia nettisivuja. Eväste ei missään tapauksessa anna meille pääsyä laitteellesi tai lähetä meille enempää henkilökohtaista tietoa sinusta kuin sen, jonka itse olet päättänyt kanssamme. Voit päättää evästeiden hyväksymisestä tai kieltämisestä laitteellasi. Useimmet nettiselaimet hyväksyvät evästeet automaattisesti., mutta voit halutessasi muokata selaimen asetuksia ja vaikkapa kieltää evästeet. Huomaa kuitenkin, että siinä tapauksessa kaikki palvelun ominaisuuden eivät välttämättä toimi.

12. Linkit muille nettisivuille

Palvelu voi sisältää linkkejä muille nettisivustoille. Huomaathan näitä linkkejä käyttäessäsi, että meillä ei ole kontrollia ulkopuolisiin sivustuihin. Emme ts. ole vastuussa ulkopuolisten sivustojen tietosuojasta ja yksityisyydestä, vaan sinun tulee hyväksyä näiden sivustojen yksityisyyssäännöt erikseen.